BOLTOM SZABADSÁG MIATT ZÁRVA, A KÖZBEN LEADOTT RENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA JÚLIUS 26-TÓL KEZDŐDIK MEG. ǁ KATA-s vállalkozóként csak magánszemélyeket tudok kiszolgálni
X

RENDELÉSI FELTÉTELEK

Bővebb információkat ITT talál a Webáruházunk ÁSZF-jében:

https://www.szinharmonia.com/aszf

 1. A honlapon folytatott tevékenységek, szolgáltatások

 2. Rendelési információk

 3. Vásárlás / Regisztráció

 4. Megrendelések feldolgozása és teljesítése

 5. Rendelés menete

 6. Adatbeviteli hibák módósítása, téves rendelés

 7. A termékek vételára

1. A HONLAPON FOLYTATOTT TEVÉKENYSÉGEK, SZOLGÁLTATÁSOK

Személyes adatokat kizárólag jogszerűen, tisztességesen, a vásárlóink számára átlátható módon kezelünk.

Webáruházunk abból a célból jött létre, hogy a vásárlók az Interneten megvásárolhassák a Színharmónia Kézműves Boltja által készített és forgalmazott termékeket. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak. A feltüntetett árak magyar forintban értendőek (HUF) és áfa mentesek Cserháti Bianka egyéni vállalkozó alanyi adómentessége miatt. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! A Webáruházunkon keresztül értékesített termékek kézbesítési címe csak Magyarországon lévő cím lehet. Ha Magyarországon kívüli címre rendelne, kérem, emailben egyeztessen a szállítás módjáról, költségeiről a by.szinharmonia@gmail.com címen.

A kínált termékeink az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

 • fa alapanyagú díszműáruk, ajándékok, lakásdekorációk
 • papíralapú díszműáruk, ajándékok, lakásdekorációk
 • beton-, gyurmaalapú díszműáruk, ajándékok, lakásdekorációk
 • divatékszerek
 • művészeti oktatás

2. RENDELÉSI INFORMÁCIÓK

 • Webáruházunk felületén keresztül: a megrendelő adatlap valamennyi kötelezően kitöltendő mezőjének kitöltését és a beírt adatok ellenőrzését követően, a „Megrendelés véglegesítése” gombra kattintással. A Felhasználók számára a Szolgáltató regisztráció nélkül is lehetőséget nyújt vásárlásra, kizárólag a küldemény sikeres kézbesítéséhez szükséges adatok megadására van szükség.

 • e-mail címünkre küldött megrendeléssel: saját adatok (számlázási és szállítási címek) és termékek (név, mennyiség, az adott termék oldalának linkje) megadásával.

Telefonon leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. 

 

2.1. Pótrendelés

    A rendelés elküldése után pótrendelésre weben vagy e-mailen keresztül van lehetőség legkésőbb a csomagküldés előtt, amennyiben még nem lett kiküldve a megrendelt áru. A pótrendelés a normál megrendeléssel megegyező feltételek szerint történik, annyiban tér el, hogy ha még nem történt meg a csomagolás és kiszállítás, összesítve számoljuk a csomagküldés költségeit, így a Felhasználónak nem kell kétszer fizetnie a szállítási díjakat.

 

2.2. Egyedi termékek megrendelése

Lehetőség van arra, hogy e-mailben megküldött és egyeztetett szempontok (anyag, minta, színek, forma, stb.) alapján egyedi kérésre készítsünk terméket az Ön részére. Ezen termékek ára és a házhoz szállítás költsége változó, nem feltétlenül egyezik meg a Webshopunkban megvásárolható, hasonló termék költségeivel. A várható összegekről – a termék bruttó áráról és a kiszállítás pontos összegéről – még a termék elkészítése előtt tájékoztatjuk a Megrendelőt e-mailben.

Amennyiben a Vevő az előzetes egyeztetés során ezt kifejezetten, írásban meg nem tiltja, úgy az általa kívánt szempontok alapján megtervezett termékből a későbbiekben több példány is készülhet.

Az egyedi terméket az elkészültét követően megjelentetjük az Webshopunkban a többi termékhez hasonló módon, a neve mellett „LEFOGLALVA” jelzéssel ellátva. Az így megjelentetett terméket kizárólag a megrendelőnek értékesítjük, más nem vásárolhatja meg. Ha véletlenül nem a megrendelő, hanem más, illetéktelen személy vásárolja meg a terméket, őt értesítjük, hogy nem jogosult a termék megvételére és rendelését törüljük. A tárgy elkészültéről és a Webshopunkban való megjelenéséről e-mailben értesítjük az igénylőt. Ezt követően az igénylő az általános eljárási mód és feltételek szerint vásárolhatja meg az egyedi terméket a Webshopból.

Egyedi termék rendelése esetén is megilleti a vevőt az általános elállás joga, kivéve abban az esetben, ha névre szólóan feliratozott terméket rendel – pl. „Esküvőtök alkalmából szeretettel, Andinak és Zolinak” feliratú doboz –, illetve az általa küldött fényképpel ellátott ajándéktárgy esetén mivel ebben az esetben a kérdéses tárgy kizárólag az ő részére értékesíthető.

Cserháti Bianka e.v. egyedi termék rendelése esetén a kapott minták, fotók, grafikai elemek, kapcsolódó arculati és egyéb anyagok eredetiségének, azok jog- és/vagy szerzői jog szerinti felhasználhatóságának státuszát nem vizsgálja.

Fentiek ismeretében megrendelő az írásbeli megrendelés kezdeményezésével tudomásul veszi, hogy a minta, grafikai elem, fotó, szöveg, és egyéb anyagok felhasználásával, felhasználhatóságával kapcsolatban minden felelősség őt terheli.

Azokban az esetekben, amikor Cserháti Bianka e.v.-nak tudomása van arról, hogy a megrendelt minta szerzői jogi védelem alatt áll, és a jog gyakorlója nem azonoson a megrendelő személyével, erről a tényről tájékoztatja a megrendelőt és nem teljesíti a megrendelést.

3. VÁSÁRLÁS / REGISZTRÁCIÓ

Ön, mint Felhasználó a Webáruházunkon történő vásárlásával / regisztrációjával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a honoldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az adatkezelésekhez hozzájárul.

Ön a vásárlás / regisztráció során köteles a saját, valós adatait megadni, melyeket bármikor módosíthat. A vásárlás / regisztráció során megadott valótlan, vagy más személyhez köthető adatok esetén a létrejövő elektronikus szerződés semmis. Cserháti Bianka e.v. kizárja felelősségét, amennyiben a Felhasználó más nevében, más személy adataival veszi igénybe szolgáltatásait.

A Szolgáltatót a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem terheli.

 

3.1. Regisztrációkor megadandó adatok

Webáruházunkban történő vásárláshoz szükséges a regisztráció, mellyel a későbbiekben visszakeresheti már leadott megrendeléseit, újra rendelheti a termékeket. Amennyiben regisztrálni szeretne, a jövőben regisztrált felhasználóként be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését a szállítási és számlázási adatok megadása nélkül! Fontos, ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

A regisztráció során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk. Csak olyan adatot kérünk be, ami a csomag kiszállításához és a kapcsolattartáshoz feltétlenül szükséges:

 • E-mail cím
 • Használni kívánt jelszó
 • Név
 • Telefonszám
 • Irányítószám
 • Település
 • Utca, házszám
 • Emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre/tárolásra:

 • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
 • kedvenc termékek (amennyiben a regisztrációt követően belépett és elhelyezett kedvencek közé termékeket)
 • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

Belépéshez a fenti adatok közül később az e-mail címre és a választott jelszóra lesz szükség.

A regisztrációs űrlap elküldése után a regisztráció véglegesítéséhez szükséges aktivációs linket elküldjük az Ön által megadott e-mail címre. A sikeres regisztrációról Ön e-mailben, és a honlapon is tájékozódhat. Az aktiválás után vásárolhat oldalunkon.

A regisztrálás menete alatt, de később belépve bármikor módosíthatja, javíthatja az adatait az „Adatmódosítás gombra kattintva.

Ha elfelejtette a regisztráláskor beírt jelszót, kattintson az „Elfelejtett jelszó” gombra, írja be az e-mail címét és a rendszer automatikusan küld egy jelszó-megváltoztató levelet. Az e-mailben kapott linkre kattintson rá és adja meg az új jelszavát, majd mentse el a változtatásokat.

A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Felhasználó a jelszavát elfelejti, vagy az illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik.

A Felhasználó személyes fiókjának törlését a by.szinharmonia@gmail.com címre küldött elektronikus levélben kérheti. A Szolgáltató két (2) munkanapon belül törli a Felhasználó személyes fiókját, ennek megtörténtéről visszaigazolást küld a Felhasználó által megadott e-mail címre. Ebben az esetben új vásárláshoz újra kell regisztrálnia.

4. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA ÉS TELJESÍTÉSE

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik, hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

 

4.1. Megrendelések teljesítésének átlagos ideje

Banki előreutalás vagy bankkártyás fizetés esetén az összeg számlánkon történő jóváírását követően 1-5 munkanap.

Ha Szolgáltató és a Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, a Szolgáltató a Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek a Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított 30 (harminc) napon belül köteles a szerződés szerinti teljesítésre.

Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről a Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb 30 (harminc) napon belül visszatéríteni.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, leírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. A Szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítésre kizárólag a Felhasználóval történő egyeztetést követően kerülhet sor!

A Szolgáltató kizárja felelősségét a Felhasználó által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért.

Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a by.szinharmonia@gmail.com e-mail címen.

Cserháti Bianka e.v. fenntartja a jogot, hogy az egyértelműen valótlan adatokkal leadott rendeléseket törölje.

Felhívjuk a figyelmet, hogy Cserháti Bianka e.v. által értékesített termékek egyedi, kézzel gyártott kézműves termékek. Ezek alapján, amennyiben egyfajta termékből több is készül, úgy nincs garantálva, hogy azok teljes mértékben azonosak egymással, kicsi, nem feltűnő eltérés lehet. Emiatt, a Webshopban szereplő fotón látható termék kismértékben, nem lényeges módon eltérhet a megrendelés teljesítése során az Ön részére megküldésre kerülő terméktől. Kérjük, hogy megrendelését ennek figyelembevételével küldje meg a részünkre. A kismértékű eltérések nem jelentik Cserháti Bianka e.v. nem szerződésszerű teljesítését, emiatt szavatossági igényt, vagy a szerződésszegés jogkövetkezményeit érvényesíteni nem lehet.

5. RENDELÉS MENETE

1.Termékeinket a jobb tájékozódás érdekében kategóriákba rendeztük. Ezen kategóriákon belül felsorolásszerűen jelennek meg a termékeink névvel, árral, illetve kisebb képpel.

2. Ha egy termékre kattint, elolvashatja a részletesebb leírást, több és nagyobb képet is megtekinthet a termékről.

3. Ha egy termék megtetszik Önnek, azt az ára mellett található „Kosárba helyezés” ikonra kattintva máris beteheti a virtuális kosarába, megadhatja a vásárolni kívánt mennyiséget is ill. a kiegészítő szolgáltatásokat, termékeket.

4. Ha kosarába tette a terméket, megjelenik egy visszaigazoló ablak arról, hogy a termék a kosárba került. Ekkor választhat, hogy tovább válogat, vagy el szeretné küldeni a rendelést. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. A „Törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Itt módosíthatja a megrendelt termék/ek mennyiségét is a darabszám beírásával, vagy a +/- jelre kattintva. Mennyiség megadását követően válassza a „Kosár frissítése” gombot, ezután már az új mennyiség látható.

5. A kupon kód mezőbe írva beválthatja kuponjait.

6. Amennyiben Ön be van jelentkezve a rendszerbe, és már rendelkezik hűségpontokkal, akkor a „Beváltható hűségpontok” mezőben láthatja az eddig gyűjtött pontok számát. Ha szeretné beváltani őket, kattintson a „Beváltás” gombra, és adja meg, hogy hány pontot szeretne beváltani. A rendszer automatikusan levonja a kedvezményt, az összesen fizetendő összegből. A Kupon mezőben lévő „Törlés” gomb segítségével törölheti a pontbeváltást.

7. A „Megrendelés” gomb lenyomásával léphet tovább a Szállítási és Fizetési mód kiválasztásához.

8. Szállítási / Fizetési mód kiválasztása.

9. A „Megrendelés” gomb lenyomásával léphet tovább a Szállítási és Számlázási adatok megadásához.

10. Szállítási / Számlázási, illetve a belépési adatok megadása (Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni).

11. Fogadja el a rendelési feltételeket a jelölőnégyzet bejelölésével, miután megismerte annak tartalmát.

12. Az adatok megadását követően a "Megrendelés" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével (pl.: egyedi felirat; ha van időpont, mikorra szeretné kézhez kapni a csomagját…stb.). Szükség esetén ezen az oldalon módosítani tudja a megadott adatokat, illetve visszaléphet a kosár tartalmának módosításához is. A megrendelés elküldését követen a by.szinharmonia@gmail.com e-mail címre történő elektronikus levél útján tudja módosítani a megrendelés adatait.

13. A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.

14. Közvetlen banki átutalás: a rendelés elküldését követő 48 órán belül e-mailben elküldjük Önnek az utaláshoz szükséges adatokat tartalmazó díjbekérőt. A fizetés közvetlenül a bankszámlaszámunkra történik átutalással

15. A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Kérjük, kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a visszaigazolást nem tudjuk kézbesíteni a megrendelés beérkezéséről. Amennyiben a beérkezett üzenetek mappában nem találja a visszaigazolást, ellenőrizze a SPAM - levélszemét mappákat is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolatfelvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

6. ADATBEVITELI HIBÁK MÓDÓSÍTÁSA, TÉVES RENDELÉS

Ha Ön tévesen adott le rendelést és törölni, módosítani szeretné azt, a visszaigazoló e-mail megérkezését követő 24 órán belül megteheti az alábbi e-mail címen: by.szinharmonia@gmail.com

 A levélnek tartalmaznia kell a megrendelés számát és a probléma pontos leírását (pl. az egész rendelés törlését szeretné, vagy csak egy termékét, esetleg a darabszám, szállítási mód stb. módosítását). A kért módosítások végrehajtása előtt minden esetben e-mailben egyeztetünk a Felhasználóval. Ha a 24 óra letelt, és a rendelését átadásra került kiszállításra, a módosítást már nem áll módunkban elfogadni.

Nem vállalunk felelősséget a Felhasználó által hibásan megadott adatok miatt meghiúsult megrendelésekért.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a számlázási és szállítási adatok, illetve a telefonszám és az e-mail cím pontos megadása különösen fontos. Ezek hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel, és a megrendelés teljesítése. Az e-mailben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége. Az e-mailben történő visszaigazolás 48 órán belül meg kell, hogy történjen a megrendelés rögzítését követően. Ha az automatikus visszaigazolás ez idő alatt nem érkezik meg, kérjük, jelezze a következő e-mail címen: by.szinharmonia@gmail.com

7. A TERMÉKEK VÉTELÁRA

A termék mellett megjelenő összeg a termék vételárát jelenti. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak és magyar forintban értendőek (HUF). A feltüntetett árak áfa mentesek Cserháti Bianka egyéni vállalkozó alanyi adómentessége miatt. A feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk, de a már megrendelt és visszaigazolt termékek árát nem változtatjuk meg, azaz a vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés visszaigazolása és a termékek kézhezvétele közötti időszakban.

Webáruházunkban nem határoztunk meg minimális rendelési mennyiséget és értéket.

Bővebb információkat ITT talál a Webáruházunk ÁSZF-jében:

https://www.szinharmonia.com/aszf

HÍRLEVÉL:

Webáruház értékelés

www.szinharmonia.com

5

Kedves Bianka! Megkaptuk a vendégkönyvet, szebb mint a képeken, köszönjük! :)

K. Zsanett
Debrecen

A termék megérkezett, nagyon tetszik az emlékláda. Köszönöm a gyors és minőségi munkát!

H. Dániel
Galgamácsa

Kedves Bianka! Csodaszép lett, megkaptuk, nagyon szépen köszönöm!!! :) Húsvétkor kapja meg a kislányom, biztosan imádni fogja!

T. Anna
Győr

Köszönjük szépen, rendben megérkezett a csomag. Meseszépek a tojások, így egy kicsivel biztosan szebb lesz az önkéntes karanténban töltött Húsvét! ...

Cs. Evelyn
Tápióbicske

Köszönöm szépen megkaptam a csomagot! Nincs szívem kibontani olyan szép a csomagolás.

Cs. Viktória
Sopron

Megkaptam. Hát ez egyszerűen csodálatos!! Nagyon köszönöm. Már reklámozlak is mindenkinek! :-) Szép napokat, további kitartást és energiát kívánok ...

Jenei Gabriella
Tata

Nagyon klassz minden, köszönöm a kedves szavakat, sokszor az többet ér, mint amit megvehet az ember. Köszönöm a szívecskét is, jó helye lesz itt. M...

Egyed Judit
Zirc

Megkaptam a csomagot.:-) Nagyon köszönöm, szerintem fantasztikus lett a tolltartó. A csomagolás is kifogástalan, sok mindent rendeltem már netről d...

P. Bernadett
Győr

Megérkezett a csomag! Nem bontottam ki mert annyira gyönyörű a csomagolás, hogy akinek szánom, velük fogom kinyitni és megnézni! De tudom hogy nem ...

M. Eszter
Vámosoroszi

Megkaptam a csomagot, nagyon elégedett vagyok vele, igényes, gyönyörű munka! :) Már a csomagolás is nagyon színvonalas volt. :) Nagyon köszönöm szé...

Nagy Dorina
Szombathely

Kedves Bianka! Megjött, már kb. 1,5 éve keresem azt az ajtódíszt, ami elsőre 100%-ig tetszik, hát ez az. Nagyon köszönöm az ajándékot is

D. Dániel
Szombathely

Kedves Bianka! Fantasztikusan szépek a keretek :-D Nagyon szépen köszönöm még egyszer!

R. Veronika
Magyaralmás
Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.
Popup